παρακαλώ περιμένετε...
31.10.2014

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)

Πάντα ήσουν το παιδί του «Ότι θέλω το θέλω γρήγορα, δηλαδή χθες!». Μερικά πράγματα όμως ρε πουλάκι μου δεν αναμιγνύονται χωρίς να εκραγούν. Είναι αφάνταστα δύσκολα ένας/μια σύντροφος να είναι και φίλος/η αλλά και εραστής/ερωμένη με την ίδια ένταση. Και κάπου εδώ ξεκινάει η κουβέντα για το ότι δεν σʼ αρέσουν τα εύκολα και μπλα, μπλα, μπλα… Πω, πω μπλέξιμο.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)

Ταύρε, με το άγχος εξαιτίας της εργασίας σου να φτάνει σήμερα στο ζενίθ, φρόντισε να προσφέρεις στο εαυτό σου μερικές στιγμές απόλυτης ηρεμίας αφού σχολάσεις. Κλειστό κινητό, αγαπημένη μουσική, ένα ποτηράκι κρασί.... Γαλήνη.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)

Πρόταση: Το ιδανικότερο όλων θα ήταν να έχεις την οικονομική δυνατότητα και το χρόνο να πακετάρεις τις βαλίτσες σου και να φύγεις για μερικές μέρες. Όμως δεν χαλάει η διάθεση μας γιʼ αυτό το λόγο, εντάξει; Have fun απόψε… Α και οι κοπάνες από τη δουλειά επιτρέπονται! Προειδοποίηση: Αυτό που δεν επιτρέπεται όμως είναι να εξαρτηθείς από ένα φίλο/μια φίλη ή μόνο μια παρέα. Γίνε το multi - tasking πλάσμα που όλοι αγαπάμε και επικοινώνησε με όσους/ες περισσότερους/ες μπορείς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)

Πρόταση: Αν έχεις σχέση ή σε ενδιαφέρει κάποιος/α αυτή την εποχή, καλό θα ήταν σήμερα να κανονίσεις τετ α τετ συνάντηση μαζί του/της. Αν είσαι ελεύθερος/η απέφυγε σήμερα τις εξόδους με μεγάλες παρέες - στόχος είναι να γοητεύσεις και να φλερτάρεις… Προειδοποίηση: … όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ενδώσεις από τα πρώτα βλέμματα, αγγίγματα ή υπονοούμενα. Για μια φορά παίξε το παιχνίδι σωστά και μην γίνεις εύκολο θήραμα.

ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)

Και μόνο που πολλοί/πολλές Λέοντες βρίσκουν την παλιά τους σπιρτάδα και ενθουσιασμό στο ερωτικό παιχνίδι, είναι σοβαρή ένδειξη πως επιστρέφουν ανανεωμένοι/ες στο στίβο της αγάπης. Σήμερα είναι μια καλή μέρα, είτε για να κάνεις βήματα μπροστά αν υπάρχει υπαρκτό ενδιαφέρον από κάποιον/α, είτε για να κυκλοφορήσει σε αναζήτηση ενός ενδιαφέροντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)

Ένας κύκλος γεμάτος ένταση κλείνει στην εργασιακή καθημερινότητα. Ίσως είναι το τέλος μιας περιόδου προσαρμογής σε νέα καθήκοντα ή ευθύνες που ανέλαβες. Ίσως λύνεται η κόντρα με ένα/μια συνάδελφο και το κλίμα στο γραφείο δροσίζει.

ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)

Όπως μου έλεγε και μια φίλη Ζυγός πριν από λίγες μέρες, η ζωή δεν είναι δίκαιη. Και εκείνη (όπως κι εσύ ίσως) παραμένει ερωτευμένη με έναν άνθρωπο που δεν μπορεί να την καταλάβει. Και τι κάνει; «Ελπίζω κάποια μέρα να με νιώσει. Ως τότε όμως δεν θα γίνω κοσμοκαλόγρια αγάπη μου...». Αυτό είναι αντιμετώπιση Ζυγού μωρό μου! Γκεγκε;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)

Αν οι καταστάσεις στο σπίτι το φέρουν ώστε να χρειαστεί να γίνεις ανεξέλεγκτος/η, μισητός/η ή δικτατορικός/η, κάνε το χωρίς φόβο! Άλλωστε, για ένα περίεργο (;) λόγο όλοι/ες καταλήγουν να σε αγαπάνε περισσότερο μετά από αυτές τις εκρήξεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)

Μοιάζεις λίγο με τον Κύρο Γρανάζη σήμερα. Αν κάποιος συνέδεε με το κεφάλι σου δύο καλώδια και ένα λαμπτήρα, η ταχύτητα των σκέψεων σου θα παρήγαγε αρκετό ρεύμα για να φωτίσει ένα μικρομεσαίο σαλόνι. Τι μπορεί να σε σκοτίζει τόσο; Μα το αιώνιο δίλημμα για το επαγγελματικό σου μέλλον: Να μείνω ή να φύγω; Να τα πω έξω από τα δόντια ή να περιμένω λίγο ακόμη;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)

Ας πούμε πως δεν είχες τις επόμενες μέρες καμία κοινωνική υποχρέωση ενώ όλοι οι φίλοι σου και ο/η σύντροφος σου είχαν, αντίθετα μʼ εσένα, ανειλημμένες υποχρεώσεις. Τότε θα προσπαθούσες ή όχι να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου για να χαλαρώσεις; Ωραία, και γιατί τώρα που δεν ισχύουν οι παραπάνω συνθήκες θα καταλήξεις να τον παραμελήσεις αν δεν σου τραβήξω τʼ αυτί;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)

Σήμερα έχεις το δικαίωμα (ή την υποχρέωση κατʼ εμέ) να ασχοληθείς μόνο με δικά σου προβλήματα, να ολοκληρώσεις καθυστερημένες εργασίες ακόμη και να διασκεδάσεις ξεχνώντας για λίγες ώρες τη ρουτίνα που σε έχει πλακώσει σαν πάπλωμα από μπετόν.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)

Όταν η προσωπική σου ανασφάλεια συγκρούεται μετωπικά με την άγρια επαγγελματική καθημερινότητα και ταυτόχρονα συνειδητοποιείς πως κανείς δεν ακούει αληθινά τις απόψεις σου, ούτε σέβεται τις ιδέες σου, τότε τι κάνεις; Όχι, η ονειροπολήσεις και η απογοήτευση δεν είναι λύσεις! Θα ήταν ΣΙΓΟΥΡΑ προτιμότερο να διαολοστείλεις μερικούς μερικούς...
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 4 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...