παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 02.03.2015 έως 08.03.2015
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

Η σύνοδος του Ήλιου με το Χείρωνα στο ζώδιο σου και η Πανσέληνος απέναντι σου δίνουν τον τόνο σε μία δύσκολη εβδομάδα που έχει να κάνει κυρίως με την εικόνα σου, με την κούραση που είναι εμφανής, με την απογοήτευση που δεν κρύβεται, με τη δυσκολία να είσαι ο εαυτός σου σε σχέσεις και περιβάλλοντα που έπαψαν να έχουν πλάκα. Αν οι απαιτήσεις των άλλων από εσένα είναι πλέον υπέρογκες και μοιάζει αδύνατο να τις σηκώσεις, τότε πριν καταπονηθείς ακόμα περισσότερο σωματικά ή ψυχικά, ξεκίνησε μία κουβέντα που είναι βέβαιο πως δε θα είναι εύκολη.

Πάρε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του Stardome* και του Sexyshades.gr και κέρδισε ένα σετ αξίας 150€ με τα εσώρουχα της ταινίας 50 Shades of Grey!  

Αν η αμοιβή σου δεν είναι αυτή που ανέμενες ή δε συμβαδίζει με τον κόπο που καταναλώνεις, τότε δεν είναι ανάγκη να συνεχίζεις να υπηρετείς και προσφέρεις χωρίς να δείχνεις πως δεν είσαι ικανοποιημένος/η από ότι συμβαίνει. Αν πάλι παρατηρείς πως το σώμα σου δείχνει πως κάτι δεν πάει καλά στην προσωπική σου ζωή, αν το σώμα σου γίνεται ο εκφραστής των παραπόνων της καρδιάς σου, τότε προσπάθησε να το ακούσεις και σταμάτα να βρίσκεις άπειρες αφορμές να ξεφύγεις από μία κουβέντα που πρέπει να γίνει η κεντρική σκηνή της εβδομάδας σου. Αυτή την εβδομάδα δεν μπορείς να διαφεύγεις από ότι φαντάζει η ουσιαστική σου αποστολή ζωής, γι αυτό προετοιμάσου για μία αναμέτρηση που μπορεί να σε λυτρώσει αν περάσεις μέσα από τη φωτιά που τόσο φοβάσαι.

Ερωτική πρόβλεψη: 25.02.2015 έως 03.03.2015
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)
LoveFacts(Αστρολόγε μου πότε θα δω μια άσπρη μέρα?)Ο Κριόςαποτελεί τον 2ο ηλιακό σου οίκο. Ένα ζώδιο πύρινο, βιαστικό, ραγδαίοκι έντονο περιγράφει τη σχέση σου με το σώμα σου και τα της ύλης, τη σχέση σουμε το χρήμα και τις ικανότητές σου να το παράγεις (...και τώρα μάλλονκαταλαβαίνεις γιατί δε στεριώνει λεφτό στην τσέπη σου, άτιμε Κριέ εσύ φταις)αλλά και τις ...
 • Το σπίτι άδειο. Τα φώτα σβηστά. Μέσα στο σκοτάδι ακούγεται μια οργισμένη μπαλάντα και εσύ κάπου χαμένος/η, στο μεταίχμιο παρελθόντος και παρόντος. Μη γελιέσαι πως, αν είσαι έξω, τα φώτα αστράφτουν και έχεις καλή παρέα, θα νιώσεις διαφορετικά. Σε αντίθεση με τους/τις περισσότερους/ες εκεί έξω, εσύ παίρνεις στα σοβαρά την αγάπη και το μίσος.
 • Μάρτιος

   Το χρήμα είναι το παν!  Ναι, ο αστρολόγος σου είναι απόλυτα στα καλά του και γνωρίζει πολύ καλά σε ποιο ζώδιο βρίσκεται την στιγμή που κάνει αυτή τη δήλωση. Επαναλαμβάνω λοιπόν: το χρήμα είναι το παν στη ζωή σου Ιχθύ για αυτό το μήνα και ιδιαίτερα στο πρώτο μισό του. Είτε ανήκεις σε εκείνους τους εκπροσώπους του ζωδίου σου που βρίσκονται υπό την επήρεια πυρετού νέων σχεδίων ή συζητήσεων και πιστεύουν ότι θα βγάλουν σε ένα μήνα όσα χρήματα δεν έβγαλαν όλο τον υπόλοιπο χρόνο, είτε σε εκείνους/ες που θέλουν να κλείσουν όλες τις εκκρεμότητες με χρέη, οφειλές και δανεικά, το μόνο σίγουρο είναι ότι το χρώμα του χρήματος πρωταγωνιστεί στον ξύπνιο και στον ύπνο σου ακόμη. Παράλληλα αυτές είναι οι μέρες που μπορείς να διαπραγματευτείς με δυναμισμό καλύτερες συνθήκες και αμοιβή στο χώρο εργασίας σου ή και να δώσεις ένα τέλος στην εξάρτηση τρίτων (συγγενών ή και φίλων) από το δικό σου πορτοφόλι. Ίσως το μόνο που μπορεί να παρεμβληθεί στις οικονομικές δοσοληψίες και σκέψεις είναι το σεξ. Ναι, η επιθυμία για σεξ επιστρέφει με ένταση, με λαγνεία, με επιθυμία για πειραματισμούς και ρήξη ταμπού. Και κάπως έτσι κυλούν οι πρώτες δύο εβδομάδες του μήνα. Από εκείνο όμως το σημείο και έπειτα, το σκηνικό αλλάζει και η χρυσή συμβουλή γίνεται η εξής: «προσπάθησε να χαλαρώσεις». Εντελώς φυσικά αισθάνεσαι την ανάγκη να πάψεις να αγχώνεσαι και να τσακίζεις και το τελευταίο δευτερόλεπτο ελεύθερου χρόνου που διαθέτεις. Σε αυτό το διάστημα του μήνα είναι η κοινωνική σου ζωή που πρέπει να πάρει τη σκυτάλη. Έχεις ευκαιρίες να γνωρίσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους, να κάνεις νέες παρέες και, γιατί όχι, να φτιάξεις φιλίες που μελλοντικά θα σε βοηθήσουν να ανέλθεις επαγγελματικά ή θα σου παρέχουν διεξόδους σ’ αυτό τον τομέα. Όμως παράλληλα συμβαίνει και ένα ακόμη σημαντικό γεγονός – η πρώτη ηλιακή έκλειψη της χρονιάς (20 Μαρτίου) που γίνεται στη τελευταία μοίρα του ζωδίου σου. Μια έκλειψη που σταδιακά σε βάση σε μια τροχιά σοβαρών αλλαγών. Ίσως σκέφτεσαι για πρώτη φορά σοβαρά τη προοπτική της δημιουργίας οικογένειας. Ίσως σχεδιάζεις ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Όπως και να έχει με πολύ εμφατικό τρόπο ξεκινάς να σπας δεσμά με το παρελθόν σου και τα πρώτα αποτελέσματα θα φανούν μέσα στο επόμενο εξάμηνο. 

 • 2015

  Δίας: Eυκαιρίες και προκλήσεις

  (Στο Λέοντα μέχρι τις 10/8 και στη Παρθένο από 11/8 έως το τέλος της χρονιάς)

   

  Ο Δίας για τους πρώτους 7 μήνες του έτους στο Λέοντα σε κάνει ιδιαίτερα αποδοτικό/ή και παραγωγικό/ή στη δουλειά σου. Ήδη από τους προηγούμενους μήνες έχεις γίνει πιο οργανωτικός/ή και μπορείς να διαχειριστείς πολύ καλύτερα τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που σου αναθέτουν. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους βελτιώνονται και η καθημερινότητα φαίνεται πως κυλάει κάπως πιο ομαλά απ'ότι προηγουμένως. Αν είσαι στο ψάξιμο για δουλειά ή προσπαθείς να βρεις μια καλύτερη, έχε τα μάτια σου ανοιχτά γιατί οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Το ζήτημα είναι να μπορέσεις να τις εκμεταλλευτείς κατάλληλα και να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό και όχι να σε πιάσει η τεμπελιά ή να θεωρήσεις πως όλα θα γίνουν από μόνα τους. Αν μέχρι τώρα βρίσκεις δικαιολογίες για να αναβάλεις την γυμναστική και τον υγιεινό τρόπο ζωής, τώρα ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις και να μπεις σε ένα πρόγραμμα.

  Με τον Δία στο ζώδιο της Παρθένου από τις 11 Αυγούστου έως το τέλος του έτους, θα δεις μεγάλη βελτίωση σε σχέσεις και συνεργασίες κάθε είδους. Μπορείς να συνεννοηθείς και να συνεργαστείς πολύ καλύτερα με τους άλλους χωρίς να υπάρχουν εντάσεις και διαπληκτισμοί. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση, ίσως να χρειαστεί να αποφασίσεις για το αν θα πρέπει να προχωρήσει σε κάτι πιο επίσημο ή να λήξει, αφού οι μεσοβέζικες λύσεις πλέον δεν σου κάνουν. Μη φοβηθείς ούτε για μια στιγμή ότι θα είσαι μόνος/η. Θα δεις ότι θα υπάρχουν άνθρωποι γύρω σου οι οποίοι μπορούν να σε στηρίξουν, να σε συμβουλέψουν και να περάσεις όμορφα μαζί τους. Η μιζέρια και η γκρίνια δεν έχουν θέση στη ζωή σου πια!

   

   

   

  Τα τεστ αντοχής του Κρόνου

  (Στον Τοξότη από την αρχή της χρονιάς και για ένα σύντομο διάστημα ανάδρομος στο Σκορπιό από 14/6-17/9)

   

  Με τον Κρόνο στον Τοξότη και στον 10ο ηλιακό σου οίκο, αυτό που σε απασχολεί έντονα είναι η καριέρα σου, η εικόνα σου προς τα έξω και η θέση σου μέσα στην κοινωνία. Σίγουρα θα έχεις να αντιμετωπίσεις πολλές προκλήσεις σε αυτούς τους τομείς από δω και στο εξής και δεν έχεις άλλη επιλογή από το να φανείς δυνατός/η, αποφασισμένος/η και συνεπής απέναντι στις υποχρεώσεις σου. Οι σχέσεις σου με άτομα εξουσίας θα δοκιμαστούν και ίσως να λάβεις σκληρή κριτική αν δεν ανταποκρίνεσαι στις απαιτήσεις τους. Μη διανοηθείς να το βάλεις στα πόδια ή να αρχίσεις τις δικαιολογίες! Η επομονή και η υπομονή στο στόχο σου με οποιοδήποτε κόστος θα σε ανταμείψουν όσο δύσκολο κι αν φαίνεται. Θα πρέπει να είσαι έτοιμος/η να στερηθείς ίσως πράγματα που μέχρι τώρα ήταν αυτονόητα (απολαύσεις, διασκέδαση, χρόνος με τους αγαπημένους) εάν θέλεις πραγματικά να δεις τα αποτελέσματα των κόπων σου και να φτάσεις στο σημείο που θέλεις. Κάποιες φορές ίσως τα εμπόδια μοιάζουν ανυπέρβλητα ή ο φόβος της αποτυχίας να σε παραλύει, όμως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να εγκαταλείπεις την προσπάθεια.

  Με την ανάδρομη κίνηση του Κρόνου στο ζώδιο του Σκορπιού (14/6-17/9), η κοσμοθεωρία και τα πιστεύω σου αναθεωρούνται. Τα δύο προηγούμενα χρόνια συνειδητοποίησες τι έχει πραγματικά νόημα για εσένα, ποιός είναι ο απώτερος σκοπός σου και που θέλεις να φτάσεις. Τώρα βρίσκεσαι σε ένα σημείο που όλα αυτά τεστάρονται και βλέπεις κατά πόσο είναι εφικτά ή όχι. Μην θεωρήσεις ότι τα ξέρεις όλα ή ότι έχεις φτάσει σε κάποιο ανώτερο επίπεδο συνειδητότητας. Οι άνθρωποι γύρω σου έχουν πολλά να σε διδάξουν και έχεις πολλά να δεις ακόμα..

   

   

   

  Εκλείψεις 2015

   

  20 Μαρτίου 2015 - Ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες

  4 Απριλίου 2015 -  Ολική έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό

  13 Σεπτεμβρίου 2015 -  Μερική έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

  28 Σεπτεμβρίου 2015 - Ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό

   

  Οι Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού σε πιέζουν να αναλάβεις δράση σε ό,τι αφορά οικονομικά ζητήματα. Κάποιες εκκρεμότητας πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα και δε χωράνε αναβολές. Επιπλέον, οι σχέσεις σου με τον άλλον μπορεί να περάσει κρίση ή απλά συνειδητοποιείς ότι δεν σε καλύπτει πλέον να διατηρείς μια επιφανειακή σχέση που δεν έχει βάθος και ουσία. Θέλεις τον άλλον ολοκληρωτικά και δε δέχεσαι συμβιβασμούς. Ή όλα ή τίποτα.

  Οι Ηλιακές εκλείψεις στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων σε επηρεάζουν άμεσα. Καλείσαι να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στα θέλω και τις επιθυμίες του εαυτού σου και του άλλου. Για πόσο πια θα υποχωρείς και θα προσποιείσαι ότι όλα είναι καλά; Για πόσο θα έχεις σαν προτεραιτότητα σου να ικανοποιείς τον άλλον και τον εαυτό σου να τον αφήνεις απέξω; Αυτές οι εκλείψεις σε σπρώχνουν να βρεις τον εαυτό σου μέσα στη σχέση, να επαναδιαπραγματευτείς τους όρους της και να διεκδικήσεις τις δικές σου επιθυμίες. Άλλωστε, βασικά συστατικά μιας υγιούς σχέσης είναι η ισότητα και η δυνατότητα να διεκδικεί ο καθένας την προσωπική του εξέλιξη. Μακρυά, λοιπόν, φέτος από όποιον σε πάει πίσω και σε καταπιέζει.

   

  Από τη Starfemina

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

   

  Έχοντας συνείδηση ότι ανήκεις στους Ανθρώπους η κοινωνικότητά σου αποτελεί μια πολύ σοβαρή πλευρά του εαυτού σου. Είσαι ευτυχισμένος/η όταν κάνεις παρέα με ευχάριστους ανθρώπους που αισθάνεσαι ότι επηρεάζουν θετικά και δική σου ζωή. Συχνά βγαίνεις μόνο και μόνο για να είσαι ανάμεσα σε άλλους ανθρώπους και για να αποφύγεις την αίσθηση της μοναξιάς που μερικές φορές σε φοβίζει. Εννοείται ότι είσαι ανοιχτός και ευαίσθητος στα συναισθήματα και στις ψυχολογικές διακυμάνσεις  των άλλων αφού οι άλλοι αποτελούν το βαρόμετρο και  της δικής σου συναισθηματικής κατάστασης. Άρα πρέπει να επιιλέγεις με το τσιμπιδάκι των φρυδιών τον κύκλο των ανθρώπων  που απαρτίζουν  τις γνωριμίες σου, όπως  και τους φίλους σου. Είναι πολύ καλύτερα να συναναστρέφεσαι χαρούμενους, αισιόδοξους, εξωστρεφείς ανθρώπους παρά καταθλιπτικούς, διανοητικά ανισόρροπους και προβληματικούς τύπους που έχεις την τάση να αναλαμβάνεις ως κοινωνικός λειτουργός τη λύση των προβλημάτων τους, ή τη προσαρμογή τους στην κοινωνία.

   

  Σε ικανοποιούν απόλυτα οι κοινές εξόδοί σου με κάποιον που αγαπάς σε ταινίες, σε μουσεία, στη θάλασσα, σε συναυλίες. Μπορείς για ώρες να ακούς τα προβλήματα των άλλων, να τους συμπαραστέκεσαι, ή να είσαι δίπλα τους όταν σε χρειάζονται. Αλλά όταν κάποιος γκρινιάζει υπερβολικά, είναι μεμψίμοιρος και κατ΄ εξακολούθηση μίζερος θυμήσου ότι σου παίρνει όλη την ενέργεια και ότι χρειάζεται να απομακρυνθείς απο αυτόν/ήν  για ένα μεγάλο διάστημα.

   

  Έχεις μια απόλυτη και τέλεια  εικόνα για την Αγάπη , που πρέπει να έχει στοιχεία εξιδανίκευσης για να σε γεμίζει. Για σένα .δεν υπάρχει άλλη αγάπη, εκτός από τη Ιδανική Αγάπη. Το μειονέκτημά σου είναι ότι δεν είσαι αρκετά κριτικός  απέναντι σε αυτούς που σε πλησιάζουν, όπως και ότι δεν επιλέγεις με αυστηρά κριτήρια με αποτέλεσμα όποιος σε πλησιάζει να του δίνεις την ευκαιρία για μια σχέση, ακόμα και όταν η διαίσθησή σου σε προειδοποιεί ότι δεν είναι αυτός που φαντάζεσαι. Όταν όμως βρεις το σύντροφο που σου ταιριάζει  αισθάνεσαι να εκπληρώνεται η προσευχή  σου για το κομμάτι που σου έλειπε.

   

  Εάν ο Ένας/Μία  δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στη ζωή σου είσαι πάντα έτοιμος να αποκλίνεις από το δρόμο σου και να αρχίσεις να βγαίνεις ραντεβού με πολλούς/ές  για να επιλέξεις. Το παράξενο είναι ότι βρίσκεις ότι πολλοί από αυτούς είναι δυνάμει καλοί άνθρωποι και έχουν τα προσόντα να κερδίσουν την καρδιά σου και αυτή η διαπίστωση σε αποσυντονίζει. Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι φτερά στους ώμους.

 • Ke$ha

έχουν γενέθλια 11 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...