παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 13.04.2015 έως 19.04.2015
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

 Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο στον άξονα Διδύμων/Τοξότη θα αποτελέσει το πρώτο τεστ για εσένα σχετικά με τον τρόπο που θα διαχειριστείς ζητήματα που συγκρούονται και έχουν να κάνουν με όσα προστάζει το μυαλό και όσα φωνάζει η διαίσθηση. Από τη μία πλευρά, καλείσαι να ακούσεις γονείς, άτομα εξουσίας και μία κοινωνία που σε προστάζει να παραμείνεις προσγειωμένος/η και να αποφύγεις να ενθουσιαστείς με ένα πρόσωπο ή να παρασυρθείς από μία επαγγελματική πρόκληση. Ίσως πάλι να αισθάνεσαι εγκλωβισμένος/η σε μία καθημερινότητα που σε κολλά στον τοίχο και να αναζητάς διέξοδο, χωρίς όμως να είσαι σε θέση να το ανακαλύψεις έτσι εύκολα και απλά. Από την άλλη πλευρά, υπάρχει το ενδεχόμενο να αναζητάς κάτι σταθερό στη ζωή σου, αφού νιώθεις να σε παρασύρουν τα κύματα αριστερά και δεξιά και να ζητάς τη βοήθεια ανθρώπων που έχουν τη διάθεση να σου προσφέρουν τη γνώμη τους, αλλά δεν είναι βέβαιο πως θα σου αρέσει κιόλας. Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δοκιμαστείς σε ένα ρόλο που δεν έχεις συνηθίσει να παίζεις και αυτό μοιάζει αρκετό ενδιαφέρον. Μείνε όμως στη σκέψη πως είναι ρόλος και μην προσπαθήσεις να τον κάνεις και ζωή σου τόσο σύντομα, γιατί η εκπαίδευση σου μόλις ξεκίνησε.

Ερωτική πρόβλεψη: 15.04.2015 έως 21.04.2015
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)
LoveFacts(Αστρολόγε μου πότε θα δω μια άσπρη μέρα?)Το ερωτικό μάθημα της εβδομάδας (μεαντίθεση Αφροδίτης - Ουρανού ) όσον αφορά σε σένα Ιχθύ μου είναι σαφώς το πωςδιατηρείς τη «ραχοκοκαλιά» σου μέσα στη σχέση. Θυμήσου - ο/η άλλος/η είναι κεντρικός/ήπρωταγωνιστής/πρωταγωνίστρια, αλλά δεν είναι το επίκεντρο της ζωής σου. Όχι μηνεπιμένεις! Δεν είναι λέμε! Δεν είναι! Ωχουυ! Το επίκεντρο της ζωής σου ...
 • Ιχθύ, αόρατες φοβίες σε γραπώνουν. Στο παρελθόν ενστικτωδώς στρεφόσουν σε ένα/μια σύντροφο για να δυναμώσεις. Όμως τώρα ούτε αυτό φαίνεται να αρκεί. Όλα σε σπρώχνουν να μάθεις πώς να μπαίνεις μόνος/η στα σκοτεινά δωμάτια του μυαλού σου, σε αναζήτηση του διακόπτη που ανοίγει το φως.
 • Απρίλιος

  Ένας/Μια γνήσιος/α εκπρόσωπος του ζωδίου σου δεν απασχολεί το μυαλό του/της με ερωτήματα όπως «Θα πάνε τα πράγματα όπως τα σχεδίασα;» ή «Πώς μπορώ να βελτιώσω το πλάνο μου για να εξασφαλίσω την επιτυχία;». Ο λόγος είναι πολύ απλός. Έχεις δει περισσότερες από μια φορές αποφάσεις να καταρρέουν, ανθρώπους που τα είχαν όλα μελετημένα να αποτυγχάνουν, σχέδια να γίνονται κουρελόχαρτα με το πρώτο γύρισμα της τύχης. Έλα όμως που βρίσκεσαι σε αυτή τη ζωή και σε αυτή τη κοινωνία που ζουν και αναπνέουν για το προγραμματισμό και την εξέλιξη. Ναι, η πρώτη σεληνιακή έκλειψη της χρονιάς είναι πολύ πιο σκληρή από όσο δείχνει το περίβλημα της αφού σε ωθεί να βάλεις σε τροχιά επίλυσης τα περισσότερα πρακτικά προβλήματα της καθημερινότητας. Πρώτο σημαντικό βήμα που πρέπει να κάνεις: αναρωτήσου τι προξενεί παρεμβολές στη σκέψη σου και σε αποπροσανατολίζει τόσο πολύ που αφήνεις πίσω σου άλυτα ζητήματα; Αν κοιτάξεις μέσα σου θα ανακαλύψεις ότι βρίσκεσαι εδώ και λίγο καιρό σε μια περίοδο ανανέωσης ενδιαφερόντων και η διάθεση να γίνεις περισσότερο δημιουργικός/ή και αυτόνομος/η σε επηρεάζει σαν ναρκωτικό. Όμως υπάρχει ένα κόστος που καταλαβαίνεις ότι πρέπει να πληρώσεις αν πρόκειται να προχωρήσεις σε νέους στόχους (επαγγελματικούς ή/και ερωτικούς). Σε συναισθηματικό επίπεδο, σε βαραίνει ψυχικά η απομυθοποίηση αρκετών υφιστάμενων σχέσεων. Παρατηρείς ανθρώπους που σήμαιναν πριν λίγο καιρό τον κόσμο για εσένα και τώρα, παρατηρώντας τους στη πραγματική τους διάσταση, νιώθεις τη καρδιά σου να αποξενώνεται σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό. Επιπλέον, σε πρακτικό επίπεδο, τα έξοδα τρέχουν και η δημιουργικότητα, η ανανέωση και η αυτονομία δεν πληρώνουν λογαριασμούς. Όμως επειδή είσαι ευφυής, είναι φυσικό να γυρνάς πίσω σα μπούμερανγκ τις παραπάνω καταστάσεις και να αναρωτιέσαι: μήπως όλα αυτά δεν είναι παρά μεταμφιέσεις του φόβου μην πληγωθείς/απογοητευτείς ξανά αν εμπιστευτείς νέους ανθρώπους; Σε αυτό το σημείο ο αστρολόγος σου να σου θυμίσει ότι πάντα υποστήριζες ότι: (α) κανείς δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στο καινούργιο και (β) δεν είσαι ο ίδιος άνθρωπος σήμερα όπως ήσουν χθες. Με απλά λόγια: μη φοβάσαι και κάνε αυτό που ξέρεις καλύτερα - δοκίμασε χωρίς ενοχές.

 • 2015

  Δίας: Eυκαιρίες και προκλήσεις

  (Στο Λέοντα μέχρι τις 10/8 και στη Παρθένο από 11/8 έως το τέλος της χρονιάς)

   

  Ο Δίας για τους πρώτους 7 μήνες του έτους στο Λέοντα σε κάνει ιδιαίτερα αποδοτικό/ή και παραγωγικό/ή στη δουλειά σου. Ήδη από τους προηγούμενους μήνες έχεις γίνει πιο οργανωτικός/ή και μπορείς να διαχειριστείς πολύ καλύτερα τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που σου αναθέτουν. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους βελτιώνονται και η καθημερινότητα φαίνεται πως κυλάει κάπως πιο ομαλά απ'ότι προηγουμένως. Αν είσαι στο ψάξιμο για δουλειά ή προσπαθείς να βρεις μια καλύτερη, έχε τα μάτια σου ανοιχτά γιατί οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Το ζήτημα είναι να μπορέσεις να τις εκμεταλλευτείς κατάλληλα και να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό και όχι να σε πιάσει η τεμπελιά ή να θεωρήσεις πως όλα θα γίνουν από μόνα τους. Αν μέχρι τώρα βρίσκεις δικαιολογίες για να αναβάλεις την γυμναστική και τον υγιεινό τρόπο ζωής, τώρα ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις και να μπεις σε ένα πρόγραμμα.

  Με τον Δία στο ζώδιο της Παρθένου από τις 11 Αυγούστου έως το τέλος του έτους, θα δεις μεγάλη βελτίωση σε σχέσεις και συνεργασίες κάθε είδους. Μπορείς να συνεννοηθείς και να συνεργαστείς πολύ καλύτερα με τους άλλους χωρίς να υπάρχουν εντάσεις και διαπληκτισμοί. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση, ίσως να χρειαστεί να αποφασίσεις για το αν θα πρέπει να προχωρήσει σε κάτι πιο επίσημο ή να λήξει, αφού οι μεσοβέζικες λύσεις πλέον δεν σου κάνουν. Μη φοβηθείς ούτε για μια στιγμή ότι θα είσαι μόνος/η. Θα δεις ότι θα υπάρχουν άνθρωποι γύρω σου οι οποίοι μπορούν να σε στηρίξουν, να σε συμβουλέψουν και να περάσεις όμορφα μαζί τους. Η μιζέρια και η γκρίνια δεν έχουν θέση στη ζωή σου πια!

   

   

   

  Τα τεστ αντοχής του Κρόνου

  (Στον Τοξότη από την αρχή της χρονιάς και για ένα σύντομο διάστημα ανάδρομος στο Σκορπιό από 14/6-17/9)

   

  Με τον Κρόνο στον Τοξότη και στον 10ο ηλιακό σου οίκο, αυτό που σε απασχολεί έντονα είναι η καριέρα σου, η εικόνα σου προς τα έξω και η θέση σου μέσα στην κοινωνία. Σίγουρα θα έχεις να αντιμετωπίσεις πολλές προκλήσεις σε αυτούς τους τομείς από δω και στο εξής και δεν έχεις άλλη επιλογή από το να φανείς δυνατός/η, αποφασισμένος/η και συνεπής απέναντι στις υποχρεώσεις σου. Οι σχέσεις σου με άτομα εξουσίας θα δοκιμαστούν και ίσως να λάβεις σκληρή κριτική αν δεν ανταποκρίνεσαι στις απαιτήσεις τους. Μη διανοηθείς να το βάλεις στα πόδια ή να αρχίσεις τις δικαιολογίες! Η επομονή και η υπομονή στο στόχο σου με οποιοδήποτε κόστος θα σε ανταμείψουν όσο δύσκολο κι αν φαίνεται. Θα πρέπει να είσαι έτοιμος/η να στερηθείς ίσως πράγματα που μέχρι τώρα ήταν αυτονόητα (απολαύσεις, διασκέδαση, χρόνος με τους αγαπημένους) εάν θέλεις πραγματικά να δεις τα αποτελέσματα των κόπων σου και να φτάσεις στο σημείο που θέλεις. Κάποιες φορές ίσως τα εμπόδια μοιάζουν ανυπέρβλητα ή ο φόβος της αποτυχίας να σε παραλύει, όμως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να εγκαταλείπεις την προσπάθεια.

  Με την ανάδρομη κίνηση του Κρόνου στο ζώδιο του Σκορπιού (14/6-17/9), η κοσμοθεωρία και τα πιστεύω σου αναθεωρούνται. Τα δύο προηγούμενα χρόνια συνειδητοποίησες τι έχει πραγματικά νόημα για εσένα, ποιός είναι ο απώτερος σκοπός σου και που θέλεις να φτάσεις. Τώρα βρίσκεσαι σε ένα σημείο που όλα αυτά τεστάρονται και βλέπεις κατά πόσο είναι εφικτά ή όχι. Μην θεωρήσεις ότι τα ξέρεις όλα ή ότι έχεις φτάσει σε κάποιο ανώτερο επίπεδο συνειδητότητας. Οι άνθρωποι γύρω σου έχουν πολλά να σε διδάξουν και έχεις πολλά να δεις ακόμα..

   

   

   

  Εκλείψεις 2015

   

  20 Μαρτίου 2015 - Ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες

  4 Απριλίου 2015 -  Ολική έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό

  13 Σεπτεμβρίου 2015 -  Μερική έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

  28 Σεπτεμβρίου 2015 - Ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό

   

  Οι Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού σε πιέζουν να αναλάβεις δράση σε ό,τι αφορά οικονομικά ζητήματα. Κάποιες εκκρεμότητας πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα και δε χωράνε αναβολές. Επιπλέον, οι σχέσεις σου με τον άλλον μπορεί να περάσει κρίση ή απλά συνειδητοποιείς ότι δεν σε καλύπτει πλέον να διατηρείς μια επιφανειακή σχέση που δεν έχει βάθος και ουσία. Θέλεις τον άλλον ολοκληρωτικά και δε δέχεσαι συμβιβασμούς. Ή όλα ή τίποτα.

  Οι Ηλιακές εκλείψεις στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων σε επηρεάζουν άμεσα. Καλείσαι να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στα θέλω και τις επιθυμίες του εαυτού σου και του άλλου. Για πόσο πια θα υποχωρείς και θα προσποιείσαι ότι όλα είναι καλά; Για πόσο θα έχεις σαν προτεραιτότητα σου να ικανοποιείς τον άλλον και τον εαυτό σου να τον αφήνεις απέξω; Αυτές οι εκλείψεις σε σπρώχνουν να βρεις τον εαυτό σου μέσα στη σχέση, να επαναδιαπραγματευτείς τους όρους της και να διεκδικήσεις τις δικές σου επιθυμίες. Άλλωστε, βασικά συστατικά μιας υγιούς σχέσης είναι η ισότητα και η δυνατότητα να διεκδικεί ο καθένας την προσωπική του εξέλιξη. Μακρυά, λοιπόν, φέτος από όποιον σε πάει πίσω και σε καταπιέζει.

   

  Από τη Starfemina

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

   

  Έχοντας συνείδηση ότι ανήκεις στους Ανθρώπους η κοινωνικότητά σου αποτελεί μια πολύ σοβαρή πλευρά του εαυτού σου. Είσαι ευτυχισμένος/η όταν κάνεις παρέα με ευχάριστους ανθρώπους που αισθάνεσαι ότι επηρεάζουν θετικά και δική σου ζωή. Συχνά βγαίνεις μόνο και μόνο για να είσαι ανάμεσα σε άλλους ανθρώπους και για να αποφύγεις την αίσθηση της μοναξιάς που μερικές φορές σε φοβίζει. Εννοείται ότι είσαι ανοιχτός και ευαίσθητος στα συναισθήματα και στις ψυχολογικές διακυμάνσεις  των άλλων αφού οι άλλοι αποτελούν το βαρόμετρο και  της δικής σου συναισθηματικής κατάστασης. Άρα πρέπει να επιιλέγεις με το τσιμπιδάκι των φρυδιών τον κύκλο των ανθρώπων  που απαρτίζουν  τις γνωριμίες σου, όπως  και τους φίλους σου. Είναι πολύ καλύτερα να συναναστρέφεσαι χαρούμενους, αισιόδοξους, εξωστρεφείς ανθρώπους παρά καταθλιπτικούς, διανοητικά ανισόρροπους και προβληματικούς τύπους που έχεις την τάση να αναλαμβάνεις ως κοινωνικός λειτουργός τη λύση των προβλημάτων τους, ή τη προσαρμογή τους στην κοινωνία.

   

  Σε ικανοποιούν απόλυτα οι κοινές εξόδοί σου με κάποιον που αγαπάς σε ταινίες, σε μουσεία, στη θάλασσα, σε συναυλίες. Μπορείς για ώρες να ακούς τα προβλήματα των άλλων, να τους συμπαραστέκεσαι, ή να είσαι δίπλα τους όταν σε χρειάζονται. Αλλά όταν κάποιος γκρινιάζει υπερβολικά, είναι μεμψίμοιρος και κατ΄ εξακολούθηση μίζερος θυμήσου ότι σου παίρνει όλη την ενέργεια και ότι χρειάζεται να απομακρυνθείς απο αυτόν/ήν  για ένα μεγάλο διάστημα.

   

  Έχεις μια απόλυτη και τέλεια  εικόνα για την Αγάπη , που πρέπει να έχει στοιχεία εξιδανίκευσης για να σε γεμίζει. Για σένα .δεν υπάρχει άλλη αγάπη, εκτός από τη Ιδανική Αγάπη. Το μειονέκτημά σου είναι ότι δεν είσαι αρκετά κριτικός  απέναντι σε αυτούς που σε πλησιάζουν, όπως και ότι δεν επιλέγεις με αυστηρά κριτήρια με αποτέλεσμα όποιος σε πλησιάζει να του δίνεις την ευκαιρία για μια σχέση, ακόμα και όταν η διαίσθησή σου σε προειδοποιεί ότι δεν είναι αυτός που φαντάζεσαι. Όταν όμως βρεις το σύντροφο που σου ταιριάζει  αισθάνεσαι να εκπληρώνεται η προσευχή  σου για το κομμάτι που σου έλειπε.

   

  Εάν ο Ένας/Μία  δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στη ζωή σου είσαι πάντα έτοιμος να αποκλίνεις από το δρόμο σου και να αρχίσεις να βγαίνεις ραντεβού με πολλούς/ές  για να επιλέξεις. Το παράξενο είναι ότι βρίσκεις ότι πολλοί από αυτούς είναι δυνάμει καλοί άνθρωποι και έχουν τα προσόντα να κερδίσουν την καρδιά σου και αυτή η διαπίστωση σε αποσυντονίζει. Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι φτερά στους ώμους.

 • Jennifer Love Hewitt

έχουν γενέθλια 12 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...