παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 26.01.2015 έως 01.02.2015
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)
Παράλυση ή επιθυμία να σταματήσει ο χρόνος; Για κάποιον λόγο, έχεις παγώσει μπροστά σε μία εικόνα, κατάσταση ή προοπτική επειδή δεν μπορείς να κινήσεις τα μέλη σου ώστε να αντιδράσεις ή επειδή θέλεις να ζήσεις τη συγκεκριμένη κατάσταση για όσο το δυνατό περισσότερο. Η φυγή προς τα μπροστά ή προς τα πίσω, προς μία κατεύθυνση που δώσει οδηγίες ή βοήθεια μοιάζει αδύνατη και καλείσαι να αφουγκραστείς τι συνέβη και είσαι παγιδευμένος/η ή μαγεμένος/η. Το γεγονός πως πρέπει να δράσεις ή αντιδράσεις έχει να κάνει με το γεγονός πως γύρω σου υπάρχουν εξελίξεις που φαίνεται να σε επηρεάζουν έμμεσα ή ακόμα και άμεσα και εσύ δεν μπορείς να στέκεσαι ακίνητος/η απλά παρατηρώντας και επιμηκύνοντας το χρόνο. Αν λοιπόν πρέπει με κάποιον τρόπο να κινήσεις τα μέλη σου, σκέψου πως ένιωσες κάποια άλλο στιγμή στη ζωή σου που είχες την πρωτοβουλία των κινήσεων και είχες αποφασίσει να κινητοποιηθείς. Μη φτάσεις στο αποτέλεσμα εκείνης της περιόδου, αλλά μείνε στην αίσθηση που είχες όταν ένιωθες να οδηγείς τις εξελίξεις, μήπως και μπορέσεις να αντιδράσεις και σήμερα.
Ερωτική πρόβλεψη: 28.01.2015 έως 03.02.2015
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)
Ξεκινώ την πρόβλεψή σου με μία σοφή κουβέντα του αγαπημένουμου Stardome, που τηχρησιμοποιώ κατά κόρον (διότι με αφήνει, κατάλαβες, είναι Ταύρος, γενναιόδωροπλάσμα). «Δεν είμαστε τηγανητές πατάτες για να αρέσουμε σε όλους». Πρωτίστως,αυτή την εβδομάδα, πρέπει να καταλάβεις ότι με την παρουσία Άρη, και από σήμερακαι Αφροδίτης, στο ζώδιό σου, και τον Ερμή ανάδρομο στο 12ο ηλιακόσου οίκο και στο ζώδιο ...
 • Είναι σπάνιες οι περιστάσεις που κατανοείς την φθοροποιό δύναμη που έχουν στη ζωή σου οι συναισθηματικές ανάγκες σου για συντροφικότητα και εξασφάλιση, όταν αγκιστρώνεσαι πάνω τους. Αυτές τις μέρες όμως λες και πάγωσε το συναισθηματικό ρολόι σου και βλέπεις πως αυτό που πραγματικά επιθυμείς είναι μια ζωή χωρίς ενοχές και εξαρτήσεις! Και αυτό σε κάνει να νιώθεις σαν να είναι κάποιος άλλος/κάποια άλλη που υποδύεται εσένα στη ζωή σου και όχι εσύ…
 • Ιανουάριος

   Εκεί που άλλα ζώδια έχουν την ικανότητα να μεταμορφώνονται, να αλλάζουν προσωπεία ή να προσποιούνται με επιτυχία, εσύ μπορείς περήφανα να αντιτάξεις την μοναδική σου ικανότητα να εξαγνίζεσαι και να ανανεώνεσαι! Φαίνεται πώς είναι μοίρα της καρδιάς σου να ανασταίνεται κάθε φορά που φτάνει ως το χείλος της διάλυσης και αυτό είναι το σενάριο του πρώτου μήνα του 2015. Το πρώτο μισό του μήνα μόνο εύκολο δεν θα είναι: ψυχολογικές διακυμάνσεις από το ζενίθ στο ναδίρ, αίσθηση εγκλωβισμού σε ένα παρόν και σε σχέσεις (οικογενειακές και επαγγελματικές) που σε απογοητεύουν πιο συχνά απ’ ότι σε ευχαριστούν και μια αίσθηση απουσίας (που μάλλον έχει τις ρίζες της σε μια ερωτική ιστορία που πέθανε αλλά δε μπορείς να την αποχωριστείς οριστικά). Αυτό είναι και το κομμάτι του μήνα που δεν έχεις τη καρδιά και τη διάθεση να κάνεις τίποτα – και τελικά είναι και οι ημέρες αυτές που μπορούν να σε ωθήσουν σε εξαρτήσεις και αποφάσεις που απλά ανακυκλώνουν την αίσθηση παραίτησης και τις τάσεις φυγής σου. Και κάπου εδώ σταματά η κατηφόρα και από σταδιακά από τις 13/1 ξεκινά η ανανέωση. Όχι, δεν είναι απαραίτητο ότι θα έχεις κάποιο συγκλονιστικό νέο, μια πρόταση ή ένα γεγονός που θα σε ωθήσει. Στη πραγματικότητα, κάπου μέσα στη καρδιά σου γυρίζει ο διακόπτης, το πείσμα σου αναγεννιέται και αποφασίζεις οριστικά κι αμετάκλητα ότι δε έχεις τη πολυτέλεια να ασχολείσαι με όσα πέρασαν. Πρώτος σου στόχος είναι να χτίσεις με διαφορετικό τρόπο τη κοινωνική σου εικόνα. Αυτές είναι οι μέρες που είναι πιθανό να κόψεις τα δεσμά με ένα εργοδότη ή μια εργασία που δεν φαίνεται να έχει προοπτικές. Επίσης, αν βρίσκεσαι σε μακροχρόνια σχέση ή γάμο, αυτές είναι οι μέρες που φέρνεις το/τη σύντροφο σου προ των ευθυνών του/της για την πορεία σας και τον/την καλείς να αποφασίσετε αν θα κάνετε επιτέλους το επόμενο βήμα. Τέλος, αφυπνίζεται η επιθυμία σου να επιβεβαιωθείς, να αποδείξεις στον εαυτό σου ότι αξίζεις αυτά που χρειάζεσαι και δεν φαντασιώνεσαι το ανέφικτο. Σε αυτή την επιθυμία κρύβεται η μεγάλη δύναμη να προχωρήσεις αλλά και η μεγάλη παγίδα να αποτύχεις. Έτσι, ο πρώτος ανάδρομος Ερμής της νέας χρονιάς (από 21/1) έρχεται να σου θυμίσει ότι μπορείς να εμπιστεύεσαι το ένστικτο σου μόνο ως προς τις επιθυμίες σου και όχι ως προς τους ανθρώπους που επιλέγεις να σε βοηθήσουν. Τους ανθρώπους δεν μπορείς να τους εμπιστεύεσαι παρά μόνο όταν δεις τις πράξεις τους. Σύμφωνοι;

 • 2015

  Δίας: Eυκαιρίες και προκλήσεις

  (Στο Λέοντα μέχρι τις 10/8 και στη Παρθένο από 11/8 έως το τέλος της χρονιάς)

   

  Ο Δίας για τους πρώτους 7 μήνες του έτους στο Λέοντα σε κάνει ιδιαίτερα αποδοτικό/ή και παραγωγικό/ή στη δουλειά σου. Ήδη από τους προηγούμενους μήνες έχεις γίνει πιο οργανωτικός/ή και μπορείς να διαχειριστείς πολύ καλύτερα τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που σου αναθέτουν. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους βελτιώνονται και η καθημερινότητα φαίνεται πως κυλάει κάπως πιο ομαλά απ'ότι προηγουμένως. Αν είσαι στο ψάξιμο για δουλειά ή προσπαθείς να βρεις μια καλύτερη, έχε τα μάτια σου ανοιχτά γιατί οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Το ζήτημα είναι να μπορέσεις να τις εκμεταλλευτείς κατάλληλα και να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό και όχι να σε πιάσει η τεμπελιά ή να θεωρήσεις πως όλα θα γίνουν από μόνα τους. Αν μέχρι τώρα βρίσκεις δικαιολογίες για να αναβάλεις την γυμναστική και τον υγιεινό τρόπο ζωής, τώρα ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις και να μπεις σε ένα πρόγραμμα.

  Με τον Δία στο ζώδιο της Παρθένου από τις 11 Αυγούστου έως το τέλος του έτους, θα δεις μεγάλη βελτίωση σε σχέσεις και συνεργασίες κάθε είδους. Μπορείς να συνεννοηθείς και να συνεργαστείς πολύ καλύτερα με τους άλλους χωρίς να υπάρχουν εντάσεις και διαπληκτισμοί. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση, ίσως να χρειαστεί να αποφασίσεις για το αν θα πρέπει να προχωρήσει σε κάτι πιο επίσημο ή να λήξει, αφού οι μεσοβέζικες λύσεις πλέον δεν σου κάνουν. Μη φοβηθείς ούτε για μια στιγμή ότι θα είσαι μόνος/η. Θα δεις ότι θα υπάρχουν άνθρωποι γύρω σου οι οποίοι μπορούν να σε στηρίξουν, να σε συμβουλέψουν και να περάσεις όμορφα μαζί τους. Η μιζέρια και η γκρίνια δεν έχουν θέση στη ζωή σου πια!

   

   

   

  Τα τεστ αντοχής του Κρόνου

  (Στον Τοξότη από την αρχή της χρονιάς και για ένα σύντομο διάστημα ανάδρομος στο Σκορπιό από 14/6-17/9)

   

  Με τον Κρόνο στον Τοξότη και στον 10ο ηλιακό σου οίκο, αυτό που σε απασχολεί έντονα είναι η καριέρα σου, η εικόνα σου προς τα έξω και η θέση σου μέσα στην κοινωνία. Σίγουρα θα έχεις να αντιμετωπίσεις πολλές προκλήσεις σε αυτούς τους τομείς από δω και στο εξής και δεν έχεις άλλη επιλογή από το να φανείς δυνατός/η, αποφασισμένος/η και συνεπής απέναντι στις υποχρεώσεις σου. Οι σχέσεις σου με άτομα εξουσίας θα δοκιμαστούν και ίσως να λάβεις σκληρή κριτική αν δεν ανταποκρίνεσαι στις απαιτήσεις τους. Μη διανοηθείς να το βάλεις στα πόδια ή να αρχίσεις τις δικαιολογίες! Η επομονή και η υπομονή στο στόχο σου με οποιοδήποτε κόστος θα σε ανταμείψουν όσο δύσκολο κι αν φαίνεται. Θα πρέπει να είσαι έτοιμος/η να στερηθείς ίσως πράγματα που μέχρι τώρα ήταν αυτονόητα (απολαύσεις, διασκέδαση, χρόνος με τους αγαπημένους) εάν θέλεις πραγματικά να δεις τα αποτελέσματα των κόπων σου και να φτάσεις στο σημείο που θέλεις. Κάποιες φορές ίσως τα εμπόδια μοιάζουν ανυπέρβλητα ή ο φόβος της αποτυχίας να σε παραλύει, όμως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να εγκαταλείπεις την προσπάθεια.

  Με την ανάδρομη κίνηση του Κρόνου στο ζώδιο του Σκορπιού (14/6-17/9), η κοσμοθεωρία και τα πιστεύω σου αναθεωρούνται. Τα δύο προηγούμενα χρόνια συνειδητοποίησες τι έχει πραγματικά νόημα για εσένα, ποιός είναι ο απώτερος σκοπός σου και που θέλεις να φτάσεις. Τώρα βρίσκεσαι σε ένα σημείο που όλα αυτά τεστάρονται και βλέπεις κατά πόσο είναι εφικτά ή όχι. Μην θεωρήσεις ότι τα ξέρεις όλα ή ότι έχεις φτάσει σε κάποιο ανώτερο επίπεδο συνειδητότητας. Οι άνθρωποι γύρω σου έχουν πολλά να σε διδάξουν και έχεις πολλά να δεις ακόμα..

   

   

   

  Εκλείψεις 2015

   

  20 Μαρτίου 2015 - Ολική έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύες

  4 Απριλίου 2015 -  Ολική έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό

  13 Σεπτεμβρίου 2015 -  Μερική έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο

  28 Σεπτεμβρίου 2015 - Ολική έκλειψη Σελήνης στον Κριό

   

  Οι Σεληνιακές εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού σε πιέζουν να αναλάβεις δράση σε ό,τι αφορά οικονομικά ζητήματα. Κάποιες εκκρεμότητας πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα και δε χωράνε αναβολές. Επιπλέον, οι σχέσεις σου με τον άλλον μπορεί να περάσει κρίση ή απλά συνειδητοποιείς ότι δεν σε καλύπτει πλέον να διατηρείς μια επιφανειακή σχέση που δεν έχει βάθος και ουσία. Θέλεις τον άλλον ολοκληρωτικά και δε δέχεσαι συμβιβασμούς. Ή όλα ή τίποτα.

  Οι Ηλιακές εκλείψεις στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων σε επηρεάζουν άμεσα. Καλείσαι να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στα θέλω και τις επιθυμίες του εαυτού σου και του άλλου. Για πόσο πια θα υποχωρείς και θα προσποιείσαι ότι όλα είναι καλά; Για πόσο θα έχεις σαν προτεραιτότητα σου να ικανοποιείς τον άλλον και τον εαυτό σου να τον αφήνεις απέξω; Αυτές οι εκλείψεις σε σπρώχνουν να βρεις τον εαυτό σου μέσα στη σχέση, να επαναδιαπραγματευτείς τους όρους της και να διεκδικήσεις τις δικές σου επιθυμίες. Άλλωστε, βασικά συστατικά μιας υγιούς σχέσης είναι η ισότητα και η δυνατότητα να διεκδικεί ο καθένας την προσωπική του εξέλιξη. Μακρυά, λοιπόν, φέτος από όποιον σε πάει πίσω και σε καταπιέζει.

   

  Από τη Starfemina

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

   

  Έχοντας συνείδηση ότι ανήκεις στους Ανθρώπους η κοινωνικότητά σου αποτελεί μια πολύ σοβαρή πλευρά του εαυτού σου. Είσαι ευτυχισμένος/η όταν κάνεις παρέα με ευχάριστους ανθρώπους που αισθάνεσαι ότι επηρεάζουν θετικά και δική σου ζωή. Συχνά βγαίνεις μόνο και μόνο για να είσαι ανάμεσα σε άλλους ανθρώπους και για να αποφύγεις την αίσθηση της μοναξιάς που μερικές φορές σε φοβίζει. Εννοείται ότι είσαι ανοιχτός και ευαίσθητος στα συναισθήματα και στις ψυχολογικές διακυμάνσεις  των άλλων αφού οι άλλοι αποτελούν το βαρόμετρο και  της δικής σου συναισθηματικής κατάστασης. Άρα πρέπει να επιιλέγεις με το τσιμπιδάκι των φρυδιών τον κύκλο των ανθρώπων  που απαρτίζουν  τις γνωριμίες σου, όπως  και τους φίλους σου. Είναι πολύ καλύτερα να συναναστρέφεσαι χαρούμενους, αισιόδοξους, εξωστρεφείς ανθρώπους παρά καταθλιπτικούς, διανοητικά ανισόρροπους και προβληματικούς τύπους που έχεις την τάση να αναλαμβάνεις ως κοινωνικός λειτουργός τη λύση των προβλημάτων τους, ή τη προσαρμογή τους στην κοινωνία.

   

  Σε ικανοποιούν απόλυτα οι κοινές εξόδοί σου με κάποιον που αγαπάς σε ταινίες, σε μουσεία, στη θάλασσα, σε συναυλίες. Μπορείς για ώρες να ακούς τα προβλήματα των άλλων, να τους συμπαραστέκεσαι, ή να είσαι δίπλα τους όταν σε χρειάζονται. Αλλά όταν κάποιος γκρινιάζει υπερβολικά, είναι μεμψίμοιρος και κατ΄ εξακολούθηση μίζερος θυμήσου ότι σου παίρνει όλη την ενέργεια και ότι χρειάζεται να απομακρυνθείς απο αυτόν/ήν  για ένα μεγάλο διάστημα.

   

  Έχεις μια απόλυτη και τέλεια  εικόνα για την Αγάπη , που πρέπει να έχει στοιχεία εξιδανίκευσης για να σε γεμίζει. Για σένα .δεν υπάρχει άλλη αγάπη, εκτός από τη Ιδανική Αγάπη. Το μειονέκτημά σου είναι ότι δεν είσαι αρκετά κριτικός  απέναντι σε αυτούς που σε πλησιάζουν, όπως και ότι δεν επιλέγεις με αυστηρά κριτήρια με αποτέλεσμα όποιος σε πλησιάζει να του δίνεις την ευκαιρία για μια σχέση, ακόμα και όταν η διαίσθησή σου σε προειδοποιεί ότι δεν είναι αυτός που φαντάζεσαι. Όταν όμως βρεις το σύντροφο που σου ταιριάζει  αισθάνεσαι να εκπληρώνεται η προσευχή  σου για το κομμάτι που σου έλειπε.

   

  Εάν ο Ένας/Μία  δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στη ζωή σου είσαι πάντα έτοιμος να αποκλίνεις από το δρόμο σου και να αρχίσεις να βγαίνεις ραντεβού με πολλούς/ές  για να επιλέξεις. Το παράξενο είναι ότι βρίσκεις ότι πολλοί από αυτούς είναι δυνάμει καλοί άνθρωποι και έχουν τα προσόντα να κερδίσουν την καρδιά σου και αυτή η διαπίστωση σε αποσυντονίζει. Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι φτερά στους ώμους.

 • Glenn Close

έχουν γενέθλια 1 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ευδοξία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...