παρακαλώ περιμένετε...
Εβδομαδιαία πρόβλεψη: 22.12.2014 έως 28.12.2014
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)

 Το πιο σημαντικό γεγονός της εβδομάδας είναι η είσοδος του Κρόνου στον Τοξότη στις 24/12 που θα επηρεάσει τη δημόσια εικόνα σου την επόμενη τριετία μέσα από σταδιακές και ουσιαστικές αλλαγές στον τομέα των επαγγελματικών και προσωπικών σου υποθέσεων. Η πρώτη αίσθηση που πιθανότατα να έχεις είναι πως δεν μπορείς να συνεχίσεις να σκορπίζεις τη δύναμη σου σε μία σειρά από καταστάσεις και δραστηριότητες που δεν έχουν ορατό όφελος για εσένα. Ίσως λοιπόν να είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις εκκαθαρίσεις στον τομέα του κοινωνικού σου κύκλου, να συμμαζέψεις λίγο το χάος που επικρατεί στον τομέα των γνωριμιών σου. Επιπλέον, καλό θα ήταν να ασχοληθείς περισσότερο με την υγεία σου και να εντάξεις στη ζωή σου δραστηριότητες που ταιριάζουν με την ηλικία σου, δράσεις που σε βοηθούν να διατηρείς καλή ισορροπία στη σωματική και την ψυχική σου υγεία. Η ανάγκη να έχεις γύρω σου ανθρώπους που ταιριάζουν με τον εσωτερικό σου κόσμο γίνεται μεγαλύτερη αυτή την εβδομάδα, αλλά καλό θα ήταν να θυμάσαι πως θα πρέπει να υπάρχει επικοινωνία μεταξύ του μυαλού και της καρδιάς σε κάθε επιθυμία σου πριν αυτή αρχίσει να γίνεται παρανοϊκή για τους γύρω σου. 

Ερωτική πρόβλεψη: 17.12.2014 έως 23.12.2014
ΙΧΘΥΕΣ
(19/2 - 20/3)
Οιφιλίες και οι ομάδες στις οποίες ανήκεις γνωρίζουν μέρες δόξας - όχι ακριβώς,δηλαδή, μάλλον εσύ λάμπεις και διακρίνεσαι μέσα σε αυτές. Το να αγαπήσεις ένανέο στόχο, ένα καινούργιο όραμα, κάποιες φορές είναι το ίδιο μαγικό με ένανκαινούργιο έρωτα: σκέψου τώρα ο έρωτας αυτός να είναι κάποιος με τον οποίομοιράζεσαι το όνειρό σου, και σε ωθεί συνεχώς σε καινούργιους ορίζοντες καιανακαλύψεις! ...
 • Εντάξει, το κατάλαβα. Ο μόνος τρόπος για να προστατευτείς από το συνεχή προβληματισμό για την ερωτική σου ζωή είναι να αγκαζάρεις τον/την κολλητό/ή και να βγάλεις όλο το συναισθηματικό σου φορτίο προς τα έξω. Ναι, μʼ αυτό τον τρόπο ίσως καταλάβεις πόσο γιγαντώνεις μόνος/η σου τα προβλήματα σου και ξεκολλήσεις!
 • Δεκέμβριος

  Μπορεί κανείς να κατηγορήσει έναν/μια Ιχθύ γιατί έχει συνεχώς την ανάγκη να δοκιμάζει νέες εμπειρίες; Ή γιατί κυνηγά τα όνειρα του ακόμη κι αν στο τέλος της διαδρομής το μόνο που τον/την περιμένει είναι ένα διαφορετικό όνειρο που στο μεταξύ έχει διαμορφωθεί στο μυαλό του/της; Μια τέτοια κρίση θα ήταν εξίσου παράλογη όσο και να κατηγορείς το ποτάμι που επιμένει να χύνεται στη θάλασσα ή να κατηγορείς ένα λιοντάρι γιατί κατασπάραξε ένα θήραμα. Κάθε τι σε αυτή τη ζωή έχει τη φύση του και η φύση του ζωδίου σου ήταν, είναι και θα είναι πάντα εξερευνητική, εκκεντρική και, σε όλους/ες εκείνους/ες που αναζητούν σταθερές στη ζωή τους, ακατανόητη. Έχοντας πει αυτά, με την είσοδο του Άρη στον 12ο οίκο σου (5/12), δεν θα πρέπει να προξενήσει σε κανένα/καμία έκπληξη, και ειδικότερα σε εσένα, αυτό το συναίσθημα λαιμαργίας για νέες εμπειρίες και επιθυμίας για φυγή από ό, τι σε περιορίζει. Και αν βιάστηκες να πεις «Σιγά το νέο, εγώ πάντα έτσι είμαι.», να ξέρεις ότι αυτή τη φορά η ένταση των –παραπάνω συναισθημάτων θα είναι γιγαντιαία. Και γι’ αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε μια σειρά από θέματα. Σε ό, τι αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις, η ερωτική έξαψη που αισθάνεσαι δεν μπορεί να μείνει ανέκφραστη ή να περιοριστεί. Αυτό μπορεί να είναι αληθινά χαρμόσυνο νέο για τον/την ερωτική σου σύντροφο, υπό την προϋπόθεση ότι αισθάνεσαι ακόμη επιθυμία για αυτόν/ή. Γιατί ναι, μια από τις σταθερές που μπορεί να σε έχει κουράσει και να σε απωθεί, ενδέχεται να είναι και αυτό το πρόσωπο. Σε ό, τι αφορά τον επαγγελματικό τομέα, σίγουρα φαντάζει συναρπαστικό να κυνηγήσεις μια τρελή ιδέα που είχες ή μια πρόταση που σου γίνεται, αλλά επειδή οι καιροί είναι περίεργοι και έχεις δεχθεί απανωτά πλήγματα τα τελευταία χρόνια σε αντίστοιχες περιπτώσεις, φρόντισε να έχεις εξασφαλίσει ότι οποιαδήποτε απόφαση πάρεις έχει και οικονομικές απολαβές που θα πληρώνουν τα έξοδα σου. Άλλωστε, αυτό το μήνα επιστρέφει και το ακριβείας τετράγωνο Πλούτωνα – Ουρανού (πιο έντονο τις ημέρες γύρω από τις 15/12) και οικονομικές αμαρτίες του παρελθόντος έρχονται ξανά στην επιφάνεια για να στοιχειώσουν το μέλλον που θες να δημιουργήσεις. Το ερώτημα είναι: θα έχεις την απαραίτητη συγκέντρωση και ψυχραιμία που απαιτείται για να τα λύσεις αυτή τη φορά; Η συγκέντρωση πλανητών στον 11ο οίκο σου είναι μια ένδειξη ότι υπάρχουν φίλοι ή συνεργάτες που μπορούν να σου δώσουν συμβουλές και βοήθεια, αρκεί να τις ζητήσεις. Και, αν θέλεις τη συμβουλή του αστρολόγου σου, θα ήταν και μια σοφή κίνηση καθώς ο χρόνος πιέζει. Ήδη από τις 24/12 ο Κρόνος περνά στο Τοξότη και το ψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σου και ξεκινά μια διετία που κάθε απόφαση που παίρνεις, κάθε επαγγελματική σου κίνηση και κάθε ευθύνη που αναλαμβάνεις μπορούν να σε οδηγήσουν με την ίδια ευκολία στην απόλυτη επιτυχία ή την παταγώδη αποτυχία. Τα στοιχήματα ανεβαίνουν απότομα Ιχθύ. Έχε το νου σου… 

 • 2014

  Το 2014 με μια ματιά

  Όλα τα εξωτερικά γεγονότα και οι προκλήσεις ζωής είναι σα να βρίσκονται σε μια παύση φέτος και όλα θα κριθούν απ' το αν θα την εκμεταλλευτείς δημιουργικά ή θα χαλαρώσεις. Ίσως ο πιο σημαντικός αλλά σιωπηλός πρωταγωνιστής αυτής της περιόδου είναι ο Κρόνος από τον 9ο ηλιακό σου οίκο. Σιωπηλός γιατί αλλάζει δομικά τη φιλοσοφία ζωής και τις αντιλήψεις σου χωρίς να φαίνεται καμία εξωτερική αλλαγή στη ρουτίνα και τη καθημερινότητα σου. Εξαιτίας του οι βλέψεις αλλά και η στάση σου απέναντι στη ζωή σταθεροποιούνται. Αισθάνεσαι πως όλες σου επιλογές (επαγγελματικές και προσωπικές) της τελευταίας 5ετίας κλιμακώνονται σταδιακά και ήδη μπαίνεις σε διαδικασία να σκέφτεσαι τι θα κρατήσεις και τι θα απορρίψεις από τα στοιχεία της ζωής σου στο άμεσο μέλλον. Από την άλλη πλευρά καλείσαι να φανείς σοφός/η και να μη πέσεις στη παγίδα να θεωρήσεις ότι γνωρίζεις τα πάντα για τον εαυτό σου και τις δεξιότητες σου. Τώρα περισσότερο από ποτέ πρέπει να παραμείνεις ανοιχτός σε νέες οπτικές γωνίες, να πειραματιστείς και να ανακαλύψεις περισσότερα για τη θέση σου στο κόσμο. Υπό αυτό το πρίσμα τα ταξίδια που κάνεις αυτή την εποχή στο εξωτερικό ή σε άλλες πόλεις εμπλουτίζουν τη κουλτούρα σου και τη φιλοσοφία ζωής σου. Μάλιστα ίσως αναζητάς ένα νέο τόπο κατοικίας που να ταιριάζει σ' αυτή τη φιλοσοφία. Παράλληλα δεν αποκλείεται αυτή την εποχή, ειδικά μέσα στο περιβάλλον εργασίας σου, να γίνεις απόλυτα πραγματιστικός/η απέναντι στα αποτελέσματα των στόχων που έχεις θέσεις και να κρίνεις αυστηρά κάθε αποτυχία σου. Πραγματιστική όμως ενδέχεται να είναι και η στάση σου απέναντι στη γνώση και μαθήματα ή σεμινάρια που ξεκινάς αυτή τη περίοδο υποκινούνται από την ανάγκη σου να βελτιώσεις την επαγγελματική σου θέση, την αμοιβή σου και το στάτους σου.

  Όμως εκτός από τη φιλοσοφία και τη στάση ζωής σου αλλάζει βαθιά και η εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου με επίκεντρο τον έρωτα και την απόλαυση. Πλέον αναζητάς ανθρώπους που στο βλέμμα τους βλέπεις τον επιθυμία και την χαρά όταν σε συναντούν. Θέλεις να σε θαυμάζουν τουλάχιστον όσο θαυμάζεις εσύ εκείνους/ες και αποζητάς παρέες και ανθρώπους που σε τοποθετούν στο επίκεντρο της προσοχής τους. Αυτό λέγεται υγιής εγωισμός και τον είχες απορρίψει για τόσο καιρό που πλέον τον απολαμβάνεις σα μικρό παιδί.

  Τέλος για τους/τις γεννημένους/ες στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, ο Ποσειδώνας από το ζώδιο σου αλλά και ο Χείρωνας στο πρώτο μισό της χρονιάς σε κάνουν να αισθάνεσαι συνεχώς ευάλωτος/η σε συνθήκες και γεγονότα που δεν έχεις κανένα έλεγχο και σε γεμίζουν με μια αίσθηση απογοήτευσης από τις έως τώρα επιλογές σου. Υπάρχει όμως και η εναλλακτική ανάγνωση που λέει πως τώρα δε συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο από το τέλειο ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να απογοητεύεσαι κάθε φορά που δεν το πετυχαίνεις.

  Ο Κρόνος στο Σκορπιό και το στοίχημα με τον εαυτό σου

  Αν ανήκεις στους/στις περισσότερο κοινωνικούς/ες εκπροσώπους του ζωδίου σου, η διέλευση του Κρόνου από τον 9ο ηλιακό οίκο σου μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου, έχει ένα άρωμα πεπρωμένου. Μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο και την επαγγελματική σου πορεία παγιώνεις πλέον απόψεις σχετικές με το φύση του χαρακτήρα σου και καθορίζεις τα όρια σου. Σου γίνεται προφανές τι δεν μπορείς να κάνεις πια, ποιοι επαγγελματικοί ορίζοντες δεν σε εξάπτουν να τους ανακαλύψεις, ποιες επιλογές δεν μπορείς να κάνεις ακόμη κι αν όλα μοιάζουν ιδανικά πλασμένα και με προοπτικές σ' αυτούς τους τομείς. Και αυτό γιατί αρχίζεις και ανακαλύπτεις μετά από καιρό που είσαι έτοιμος/η να αφοσιωθείς. Ναι, μέσα σ' αυτή τη χρονιά πολλοί/ες Ιχθύες θα αλλάξουν επαγγελματική ρότα, θα παραιτηθούν από θέσεις ετών ή θα κάνουν αποφασιστική στροφή προς επαγγελματικά πεδία που δεν προσφέρουν τη μέγιστη οικονομική εξασφάλιση, αλλά παρέχουν άπλετη έξαψη και ανεξερεύνητο πεδίο προς ανακάλυψη. Ναι, κάθε επιλογή συνοδεύεται από αμφιβολίες και ενοχές, αλλά αυτό το καταραμένο το ένστικτο σου δείχνει που είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσεις! Και θα τον ακολουθήσεις διάολε! Άλλωστε το ζητούμενο είναι να γνωρίζεις ποιος/α είσαι εσύ και τι μπορείς κάθε φορά να προσφέρεις και σε ποιους χώρους και επαγγελματικές σχέσεις ταιριάζεις.

  Από την άλλη πλευρά οι Ιχθύες που είναι περισσότερο κλειστοί/ες στην προσωπική τους ζωή και αποζητούν συχνότερα την ηρεμία της απομόνωσης από την κοινωνική βαβούρα, έρχονται αντιμέτωποι/ες με ένα εσωτερικό σχίσμα: από τη μια πλευρά έχουν μια συμπαγή αίσθηση των στόχων και των θέλω τους και δεν θέλουν να παραστρατήσουν από το επαγγελματικό τους μονοπάτι και την ίδια στιγμή ηχούν δυνατά οι σειρήνες μια νέας επαγγελματικής προοπτικής (που πιθανόν περιλαμβάνει μια νέα συνεργασία ή μετακόμιση σε άλλη πόλη). Ο χρόνος μετρά αντίστροφα... Τικ, τακ, τικ, τακ... Μια απόφαση πρέπει να παρθεί. Φρόντισε να την λάβεις περιλαμβάνοντας και το πνεύμα των κριτηρίων που αναφέρθηκαν και πιο πάνω. Με άλλα λόγια επέλεξε τον καλύτερο συνδυασμό ρεαλιστικής εξασφάλισης και έξαψη του καινούργιου.

   

  Ο Δίας και οι προκλήσεις της χρονιάς

  Για τους μοιρολάτρες ο έρωτας είναι μια συγκυρία, κάτι που συμβαίνει αν είσαι τυχερός/η και να σε προσπερνά συστηματικά να είσαι άτυχος. Οι Ιχθύες, παρά την διαδεδομένη αντίληψη που επικρατεί, δεν είναι μοιρολάτρες και δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια να κοιτούν ένα μετεωρίτη που βρίσκεται σε τροχιά σύγκρουσης με τη Γη. Αν είναι να καούν με τους υπόλοιπους, ας είναι τουλάχιστον εντάξει με τον εαυτό τους ότι απόλαυσαν τη ζωή μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Γιατί για έναν/μια Ιχθύ η ζωή είναι έκσταση και ευλογία (όσο κι αν στη καθημερινότητα του και μπροστά στις ευθύνες λειτουργεί με γκρίνια).  Και γιατί όλη αυτή η μεγάλη εισαγωγή; Μα για τον έρωτα φυσικά!

  Ο έρωτας, όπως και η επιβίωση, είναι φιλοσοφίες ζωής. Ή ζεις ακολουθώντας τους κανόνες και τα τελετουργικά τους ή δεν τα ζεις καθόλου. Με τον Δία να βρίσκεται μέχρι τις 15 Ιουλίου στον 5ο ηλιακό οίκο σου θυμάσαι (ευτυχώς) ξανά ότι ο έρωτας είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σου και έχεις ανάγκη από την καυτή δημιουργική του ανάσα για να αισθάνεσαι ζωντανός/η. Ναι, θα μπλέξεις σε ερωτικές περιπέτειες. Ναι, θα πειραματιστείς, θα δοκιμάσεις και θα πεις «Ναι!» σε προκλήσεις. Θα ζήσεις τον έρωτα με τη χαρά της εφηβείας και τις ελευθερίες ενός/μιας ενήλικα. (Αν βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση που σου παρέχει έξαψη, διάθεση και χαμόγελο, τώρα σκέφτεσαι σοβαρά να κάνεις ένα βήμα παρακάτω με τον/την σύντροφό σου, είτε με τη μορφή ενός παιδιού, είτε με συγκατοίκηση). Τι άλλο θες;

  Όμως όλα τα ωραία κάποτε πρέπει να τελειώσουν ή, μάλλον, να μπει ένα φρένο στην τρελή πορεία τους - και αυτό είναι ένας κανόνας της ζωής. Ο Δίας περνά από τις 16 Ιουλίου στον 6ο οίκο του ωροσκοπίου σου και ρίχνει τη ενθουσιώδη του χρυσόσκονη στην επαγγελματική σου καθημερινότητα και σε πιο ρεαλιστικά θέματα όπως η σχέση με το σώμα σου και η ρουτίνα σου. Οι σχέσεις με συναδέλφους που βρισκόσασταν σε μόνιμη κόντρα και ανταγωνισμό τώρα εξομαλύνονται. Ευκαιρίες για ανέλιξη σου ή οικονομικά μπόνους προκύπτουν μέσα στο χώρο εργασίας που βρίσκεσαι ήδη. Αν αναζητάς δουλειά εκείνη την περίοδο, διαθέτεις εκτός από γοητεία και ένα ασυναγώνιστο επικοινωνιακό προφίλ που σε βοηθά να κερδίσεις πόντους σε συνεντεύξεις και συναντήσεις με ανωτέρους. Η επαγγελματική σου ζωή μοιάζει επιτέλους με τρένο που έχει μπει στις ράγες και πηγαίνει μόνο του. Οδήγησε το συνετά.

   

  Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες και το ανικανοποιήτο

  Και πώς να σε πείσει κάποιος ότι ο Ποσειδώνας στο ζώδιο σου, ακόμη κι αν είναι κυβερνήτης σου, είναι μια δύσκολή υπόθεση; Ας προσπαθήσουμε τέλος πάντων... Φέτος επηρεάζονται όσοι/ες έχουν γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου και η λέξη κλειδί όπως λέει και ο τίτλος είναι «ανικανοποίητο». Και αν πρέπει να αντιμετωπίζεις αυτό το δαίμονα κάθε μέρα στη ζωή σου από τη στιγμή που γεννήθηκες, τώρα το πράγμα χειροτερεύει. Πιθανά σενάρια: (1) Ζητάς με ακόμη μεγαλύτερη ένταση να αποφύγεις ευθύνες και να επενδύσεις σε σχέσεις, επιλογές, συνεργασίας που προσφέρουν ρεαλιστικά ασφάλεια και σιγουριά. (2) Θέλεις να βρεθείς σε μια σχέση που θα σε λυτρώσει, θα είναι η Μια, θα σου παρέχει την απόλυτη έκσταση και θα σε πάρει μακριά από τα προβλήματα αυτού του κόσμου. Και συνήθως προβάλλεις στο πιο λάθος άνθρωπο αυτή την επιθυμία. Και μετά έρχεται η απογοήτευση... (3) Οι τάσεις φυγής που αισθάνεσαι σε ωθούν να εγκαταλείψεις μια σχέση ή μια επαγγελματική συνεργασία χωρίς σχέδιο και σκοπό για το μετά. Μετακομίσεις ή αλλαγή χώρας κατοικίας παίζουν πάντα στο πλάνο. Αλλά να θυμάσαι, όπου και να πας, αν η πληγές είναι μέσα σου, τις κουβαλάς παντού μαζί σου.

 • Τι θέλεις από τις σχέσεις σου

   

   

  Έχοντας συνείδηση ότι ανήκεις στους Ανθρώπους η κοινωνικότητά σου αποτελεί μια πολύ σοβαρή πλευρά του εαυτού σου. Είσαι ευτυχισμένος/η όταν κάνεις παρέα με ευχάριστους ανθρώπους που αισθάνεσαι ότι επηρεάζουν θετικά και δική σου ζωή. Συχνά βγαίνεις μόνο και μόνο για να είσαι ανάμεσα σε άλλους ανθρώπους και για να αποφύγεις την αίσθηση της μοναξιάς που μερικές φορές σε φοβίζει. Εννοείται ότι είσαι ανοιχτός και ευαίσθητος στα συναισθήματα και στις ψυχολογικές διακυμάνσεις  των άλλων αφού οι άλλοι αποτελούν το βαρόμετρο και  της δικής σου συναισθηματικής κατάστασης. Άρα πρέπει να επιιλέγεις με το τσιμπιδάκι των φρυδιών τον κύκλο των ανθρώπων  που απαρτίζουν  τις γνωριμίες σου, όπως  και τους φίλους σου. Είναι πολύ καλύτερα να συναναστρέφεσαι χαρούμενους, αισιόδοξους, εξωστρεφείς ανθρώπους παρά καταθλιπτικούς, διανοητικά ανισόρροπους και προβληματικούς τύπους που έχεις την τάση να αναλαμβάνεις ως κοινωνικός λειτουργός τη λύση των προβλημάτων τους, ή τη προσαρμογή τους στην κοινωνία.

   

  Σε ικανοποιούν απόλυτα οι κοινές εξόδοί σου με κάποιον που αγαπάς σε ταινίες, σε μουσεία, στη θάλασσα, σε συναυλίες. Μπορείς για ώρες να ακούς τα προβλήματα των άλλων, να τους συμπαραστέκεσαι, ή να είσαι δίπλα τους όταν σε χρειάζονται. Αλλά όταν κάποιος γκρινιάζει υπερβολικά, είναι μεμψίμοιρος και κατ΄ εξακολούθηση μίζερος θυμήσου ότι σου παίρνει όλη την ενέργεια και ότι χρειάζεται να απομακρυνθείς απο αυτόν/ήν  για ένα μεγάλο διάστημα.

   

  Έχεις μια απόλυτη και τέλεια  εικόνα για την Αγάπη , που πρέπει να έχει στοιχεία εξιδανίκευσης για να σε γεμίζει. Για σένα .δεν υπάρχει άλλη αγάπη, εκτός από τη Ιδανική Αγάπη. Το μειονέκτημά σου είναι ότι δεν είσαι αρκετά κριτικός  απέναντι σε αυτούς που σε πλησιάζουν, όπως και ότι δεν επιλέγεις με αυστηρά κριτήρια με αποτέλεσμα όποιος σε πλησιάζει να του δίνεις την ευκαιρία για μια σχέση, ακόμα και όταν η διαίσθησή σου σε προειδοποιεί ότι δεν είναι αυτός που φαντάζεσαι. Όταν όμως βρεις το σύντροφο που σου ταιριάζει  αισθάνεσαι να εκπληρώνεται η προσευχή  σου για το κομμάτι που σου έλειπε.

   

  Εάν ο Ένας/Μία  δεν έχει εμφανιστεί ακόμα στη ζωή σου είσαι πάντα έτοιμος να αποκλίνεις από το δρόμο σου και να αρχίσεις να βγαίνεις ραντεβού με πολλούς/ές  για να επιλέξεις. Το παράξενο είναι ότι βρίσκεις ότι πολλοί από αυτούς είναι δυνάμει καλοί άνθρωποι και έχουν τα προσόντα να κερδίσουν την καρδιά σου και αυτή η διαπίστωση σε αποσυντονίζει. Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι φτερά στους ώμους.

 • Jon Bon Jovi

έχουν γενέθλια 4 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

 • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

 • loading...
 • loading...